Trefelling

Trefelling er arbeid med høy risiko, og må derfor utføres av profesjonelle. Vi har et bredt spekter av teknikker, og en stor utstyrspark, som gjør det mulig for oss å felle trær som står vanskelig til. I de fleste tilfeller klatrer vi opp, og feller treet bit for bit fra toppen. Vi benytter også lift ved behov, sikrer fallretning med vinsj og firer ned deler av treet dersom det er behov for det. Vi finner alltid den beste løsningen for hvert enkelt trefellingsoppdrag.

Beskjæring av trær

Store trær til besvær kan beskjæres, reduseres og formes, slik at de ikke kommer i veien for utsikt og sollys. Ved riktig beskjæring kan det også gjøre treet sikrere. God kompetanse på trær er en forutsetning for et godt resultat med beskjæringen.

Tomterydding

Vi utfører trefelling også i større skala på store områder. Vi har utstyr og kompetanse til å drive effektiv tomterydding. Vi fjerner også stubber.

Trepleie

I mange tilfeller kan trær få nytt liv gjennom god pleie. Døde greiner kan fjernes, og det slippes mer lys inn i krona. Vi kan hjelpe deg med å vurdere hva som er best for ditt tre.

Stubbe- og rotfjerning

Vi har stubbefjerner som effektivt fjerner stubber og røtter, for et fullkomment resultat av trefellingen.

Bortkjøring og innkjøring av masse

Vi har både tippbil, liten lastebil og stor lastebil med kran. Vi rydder på den måten effektivt etter trefellingsjobber, men kan også ta på oss inn – og utkjøringoppdrag. Trenger du jord, bark eller stein til hagen? Eller skal kjøre bort hageavfall? Ta kontakt med oss.

Gartnertjenester

Selv om vi er spesialister på trær og trefelling, tar vi også på oss større hageprosjekter og vedlikeholdsarbeid. Velger du oss til fornying av hagen, har du et firma å forholde deg til fra oppstart av prosjekt, til fullført hage. Vi tar også på oss vedlikehold av hage og parkanlegg.

Sikring

Gamle og verneverdige trær kan sikres, slik at de får hjelp til å holde seg oppe. Sikring av trær må gjøres på fagmessig vis, slik at trærne ikke kommer til skade og sikringen holder. Vi har ekspertisen som trengs. Vi tester helse på trær, utarbeider rapporter og setter i verk nødvendige tiltak for å ivareta treet.

Gratis ved

Ønsker du ved? Vi har ofte stokk igjen etter utført trefelling, og gir bort gratis ved mot henting.